E Twinning Projelerimiz ve Çalışmalarımız

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı e-twinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

Ara

e Twinning Projesi kapsamında okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri Güvenli İnternet Kullanımı konusunda bilgilendirilmiştir.

Ara

Okul öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Güvenli İnternet Afişlerimiz.

Kas

Okulumuz 3 A sınıfı öğretmeni Hatice Öncel öğrencileriyle birlikte okulumuzu temsilen "Masal Masal İçinde Eğlencesi  Etkinliklerinde"  e-Twinning projesine katılarak çalışmalara başlamıştır. Bu projeyle birlikte unutulmaya yüz tutmuş masalları tekrar hatırlatmak amaçlanmıştır. Masal anlatımının yanında masal konularını içeren kodlama-stem- origami- oyunlar- web2 araçları vb. etkinliklere de yer verilmektedir. Öğrencilerin de eğlenerek öğrenmesi amaçlanmıştır.

Kas